Parla’ns de tu
Em vaig formar a la Universitat de Barcelona, dins del grup EUS. Després de treure’m la carrera d’Administració i Direcció d’Empreses, vaig començar a treballar a Baker Tilly el desembre del 2010. Des de llavors, estic al departament d’auditoria, fent la meva carrera professional des de personal en pràctiques fins al maig de 2011 i posteriorment passant per les etapes de júnior, sènior i finalment gerent, posició que ocupo des de l’any 2018.
Què és el que més valores del teu dia a dia? I de formar part de Baker Tilly?
M’agrada molt treballar cada dia amb persones diferents (diferents equips), aprendre els uns dels altres, tractar-nos com a iguals malgrat les categories (fins i tot amb els socis). El teletreball i la flexibilitat horària, ara que soc mare, també em permeten una gran conciliació familiar per poder cuidar del petit. Valoro molt que a Baker Tilly hi hagi tres dies de teletreball, ja que molt poques empreses ofereixen aquesta opció (normalment són 2 o 1 dies, o fins i tot cap).
Quin consell donaries a algú que comença la seva carrera?
Que pensi sempre en aprendre dels altres, que no vulgui abarcar tot el coneixement des del principi. Una persona creix a poc a poc i el coneixement s’adquireix amb el temps i la pràctica, paciència.